Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Blauw Wit '66

 

Historie Ledenadministratie
Accommodatie Lid worden
Missie / visie Afmelden
Vrijwilligers Contact
Verhuur kunstgras Sponsoren
Stages Reglementen
Technisch beleidsplan Bestuur

Over Blauw Wit '66

Blauw Wit '66 is een voetbalvereniging waar iedereen welkom is. In 2016 vierden we zelfs ons 50-jarig bestaan!

Ben je een meisje of een jongen, man of vrouw, wat ouder of net 5, kom dan bij onze gezellige vereniging sporten!

We zijn een middelgrote vereniging met ruim 650 leden. Er doen ca. 30 teams mee in competitieverband. Onze jongste pupillen spelen bij de mini's. Zij trainen 1 x per week op de woensdagavond en spelen iedere week op zaterdag een voetbaltoernooitje in de regio. Vanaf ong. 6/7 jaar gaan ze in competitieverband spelen. Op zaterdag een wedstrijd en, afhankelijk van hoe oud de kinderen zijn, één of twee keer per week trainen. In het voor- en najaar doen we dat buiten, op ons sportcomplex 't Vletgoor. In augustus 2016 is er bij Blauw Wit '66 een kunstgrasveld aangelegd zodat er ook bij wat slechter weer gewoon getraind kan worden. In de winter gaan de jongste kinderen voor een aantal weken naar de gymzaal voor hun training.

De oudere pupillen en junioren spelen het hele jaar buiten. Ook zij trainen 2 x per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Daarnaast wordt er ook aan een aantal toernooien deelgenomen.

Blauw Wit '66 support het Vrouwen Voetbal. In elke leeftijdsklasse hebben we mixteams en/of meisjes/vrouwenteams. We organiseren ook ieder jaar een voetbalclinic voor de meisjes van de basisscholen in aanloop richting het schoolvoetbal.

Ook voor de senioren hebben we diverse mogelijkheden. Naast het reguliere voetbal hebben we ook het zgn. 35+ voetbal. Dit bij zowel de heren als de dames. De 35+ teams spelen op doordeweekse avonden. De heren  in de vorm van een toernooi, de dames een wedstrijd. Beide zowel uit als thuis. 

Daarnaast hebben we nog 3 teams die in competitieverband zaalvoetbal spelen. De thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal 't Mossink te Holten.