Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Lid worden

Kom ook voetballen bij Blauw Wit’66!

Direct aanmelden als lid? Dit kan via https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBKX473

Wie zijn wij?

Blauw Wit’66 is een vereniging waar iedereen welkom is, jong- en oud, jongen of meisje. In het seizoen 2023 / 2024 telt z.v.v. Blauw Wit’66:

-         6 standaard seniorenteams, waaronder 2 vrouwenteams;
-         1 heren 35+ teams;
-         1 vrouwen 30+ team;
-         4 heren zaalteams;
-         19 jeugdteams, waaronder 3 meidenteams;


Wat bieden wij?

Blauw Wit’66 wordt door haar leden ervaren als een warme en gezellige club, waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
Naast het voetbalaspect denken wij als club ook aan het sociale aspect. Uzelf of uw kind moet zich thuis en prettig voelen bij Blauw Wit’66. Hier zorgen wij voor door van het positieve uit te gaan en gezelligheid te creëren.
Waar wij ons in onderscheiden als club zijnde, is dat wij een grote schare aan vrijwilligers en begeleiders hebben die dit met volle overgave en enthousiasme doen.

Ook onze accommodatie mag er wezen. We bezitten over een gerenoveerde kantine die in het seizoen 2018/2019 een flinke opknapbeurt heeft gekregen. We hebben maar liefst 9 kleedkamers in goede staat en we beschikken over 6 velden, waaronder ons kunstgrasveld. Dit kunstgrasveld is ons hoofdveld en wordt als één van de beste kunstgrasvelden in de regio beschouwd. Voldoende redenen om te voetballen bij Blauw Wit’66!

Hoe word ik nu lid?

Wij kunnen ons zeer goed voorstellen dat u of uw kind eerst een keer mee wil trainen. Dit kan en mag altijd! Dit mag zelfs vaker, na maximaal 4 keer meetrainen (hier zijn geen kosten aan verbonden) wordt er pas aan u gevraagd of uzelf of uw kind lid wil worden bij Blauw Wit’66. Op deze manier kan u of uw kind zelf bepalen of hij/zij zich thuis voelt bij onze vereniging.
Bent u 18 jaar of ouder, wilt u graag lid worden of wilt u eerst vrijblijvend meetrainen? Neem contact op met senioren@blauwwit66.nl en vraag naar de mogelijkheden!
Jonger dan 18? Neem dan contact op met jeugd@blauwwit66.nl!

Wees gerust, de mail wordt dagelijks gecheckt, dus u krijgt snel antwoord van ons!

Wanneer u overtuigd bent om lid te worden van onze vereniging, kunt u zich rechtstreeks aanmelden via de KNVB website via deze link: https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBKX473

Als u dat liever doet kunt u ook contact opnemen met de ledenadministratie. Als u lid geworden bent staan wij open voor een persoonlijk gesprek waarin gekeken wordt in wat voor een team u of uw kind in terecht komt.

Dit doet u als volgt:

Mail de volgende gegevens naar ledenadministratie@blauwwit66.nl:
-          Naam + achternaam
-          Adres
-          Postcode + Woonplaats
-          Geboortedatum
-          Telefoonnummer
-          IBAN

Wij hebben uw IBAN nodig omdat de contributiebetaling uitsluitend gebeurt via automatische incasso.

De kosten voor de contributie in het seizoen 2023 / 2024 zien er als volgt uit:

-          Pupil (geboren op of na 01-01-2011): €103,- per jaar;
-          Junior (geboren op of na 01-01-2005 of voor 01-01-2011): €125 per jaar.
-          Senior: (geboren voor 01-01-2005) veld of zaalvoetbal: €209 per jaar. Veld- en zaalvoetbal €252,- per jaar.

Tot slot innen wij de contributie per halfjaar.

Wilt u nog meer weten over onze vereniging? Struin onze website www.blauwwit66.nl af en u vindt voldoende informatie! Wij hopen u graag te verwelkomen op sportpark ’t Vletgoor!