Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Puntverlies Heren 1

Ook in de uitwedstrijd tegen het Wierdense Juventa’12 is de Holtense ploeg er niet in geslaagd de negatieve reeks te doorbreken. Maar daar zag het aanvankelijk niet naar uit. Vanaf de aftrap ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd waarin de gasten uit Holten in de 10e minuut aan de leiding kwamen. Emiel Schuppert leverde vanaf rechts een prima voorzet af die door Edwin Bolink stijlvol en krachtig achter de Wierdense goalie werd gekopt.(0-1). De wedstrijd leverde aan beide zijden wat kansen op maar het duurde tot de 35e minuut alvorens de thuisclub de gelijkmaker produceerde. De clubtopscorer Luc Scharphof verscheen alleen voor keeper Nathan Hofman, verhoogde zijn productie tot 10 treffers dit seizoen en zette daarmee zijn team naast Blauw Wit (1-1). Dat werd ook de ruststand.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Trainer Christian Koop had in de rust Jasper Kampman moeten vervangen. Leander Stam kwam in de ploeg als wingback waardoor broer Remco de plaats op het
middenveld innam. In de 56e minuut ontstond een scrimmage voor het doel van Blauw Wit waaruit de bal over de doellijn ging. Ondanks hevige protesten van de bezoekers kende scheidsrechter Aukema de treffer toe (2-1). De gasten waren duidelijk aangeslagen, de combinaties waren onzuiver en te snel werd besloten tot de lange bal. Maar de thuisclub kwam lange tijd nauwelijks in de problemen. In de 65e minuut kwam Tiemen Scholman voor Edwin Bolink. Tien minuten voor tijd leek de zaak beslist. Uit een  corner kopte (opnieuw) Luc Scharphof de 3-1 binnen. Maar Blauw Wit gaf zich niet gewonnen en gooide alles naar voren. Voor het eerst moest Juventa massaal terug. In de 90e minuut scoorde Blauw Wit uit een onoverzichtelijke situatie voor het Wierdens doel de 3-2 maar verder liet de thuisclub het in de blessuretijd niet komen. A.s. zaterdag wacht op ’t Vletgoor de uiterst belangrijke wedstrijd tegen het Hengelose Wilhelminaschool. Aanvang 15.00 uur.

Opstelling Blauw Wit: d. Nathan Hofman; a. Remco Stam, Jort Jansen, Jaron Kampman (83. Joshua Stam), Ruben Baltes; m. Morris Brusse, Edwin Bolink (65’Tiemen Scholman), Jasper Kampman (46’Leander Stam); v. Stefan Dijkink, Luuk Vergeer en Emiel Schuppert.